Tuesday, June 26, 2012

our memories..

video




assalamulaikum..
Hari nie nk story pasal life aq n member² kat SDARY..
Mesti korang nk tau an life at sdary cam ner??hehe..blum pape aq da gelak dulu,itu menandakan sdary member byk makna tuk kiteorang..Aq leh ckp laa….memang best giler laa…suka,duka,gelak ketawa,kena marah dgn cikgu,join aktiviti menarik..fuhh,xleh dilupakan laa..semua aktiviti melibatkan cikgu n pelajar,ni menunjukkan saling bekerjasama antara satu sama lain  n hormat menghormati…sebelum masuk sdary ramai orang cakap,sdary nie sekolah budak jahat n nakal tp sebaliknya tidak sama sekali..huhu..dont judge the book by it cover only…alhamdulillah,keluar dari sdary banyak memberi kenangan yang tak boleh dilupakan terumata sekali cikgu² yang sporting dan tak lupa gak member² yang membentuk kenangan terindah…sobsob…sedih la plak…hehe..

1 comment: