Wednesday, June 27, 2012

Praktikum MS32

video




Praktikum ms32…???apakah?siapakah??hehe

           Bile cite pasal ms32 ni memang xkan abis n unik sgt..
Memang susah nak jumpa orang2 yang ade dalam praktikum ini di Kolej Matrikulasi Johor 2011/2012..aq rasa bersyukur sangat sebab Allah ketemukan ku debgan orang2 yang baik,sporting,happy go lucky dan memang best laa..Praktikum ms32 ini terdiri 20 orang yang pandai n super deperr genius..hehe..kami jugak mempunyai seorang ummi yang sangat baik dan perhatin at kiteorang untuk menjadi ibu kedua kepada kami..thanx ummi..
   
           Dalam praktikum ini terbahagi 3 group yang giler2 iaitu geng tahi longgok,cherry berry n the lucky group for us is “We are The Choosen one”..
Geng tahi longgok nie selalu berkerjasama tuk mendapatkan gosip2 terkini dan informasi terhangat di KMJ..haha..begitu gak dgn geng cherry berry..
Kebiasaannya kami akan berkongsi cerita bersama-sama 1 prktikum..That why kami diberi nama We are the choosen one…Bak kate kak wi,bukan senang nak  terima gelaran ue sebab hanya Rasulullah SAW seorang saje yang berhak menerima gelaran ue..Kami juga telah memenangi beberapa pertandingan yang tidak disangka-sangka boleh menang menjadi juara..kerjasama kami telah telah membawa tuah dan peluang kepada kami dalam pertandingan “coral Speaking” dan Senam robik” peringkat kolej…tahniah korang semua…

           Bile time study week ,kiteorang bukan study tapi bergosip xhabis2..hehe..biase la konon yer nak hilang stress,tengok2 study entah kemane jer,1 jam pun tak sampai..pe nk jadi da..bile dah nak dekat exam,baru kelam kabut..tu padah yer..hehe..tapi Alhamdulillah,kami lulus gak exam final hari tu…Selama setahun bersama,banyak kenangan manis dan pahit kami rasa bersama.Bila difikirkan balik,macam xnak berpisah jer dengan korang..uurrrwaaagghhh,rindu korang...mungkin satu hari nanti kita akan berjumpa lagi..best of luck to u guyszz…


NI LA KaMi!!




~~GeNg TaHi LoNgGok~~






 Geng Kaki Gosip Time study week..kahkah..




~~Geng Cherry Berry~~




~~We Are The Chosen One~~

No comments:

Post a Comment